Webshops har aldrig
været vigtigere

At have en stor online tilstedeværelse bliver en større og større forudsætning for at kunne drive en succesfuld virksomhed. Læs mere herunder om vores ekspertise og erfaringer omkring onlinebutikker.

Webshops tilpasset dine behov

Online butikker er fremtidens markedsplads. Hver dag foretages tusindvis af køb online, med din egen E-Commerce Webshop får du muligheden for at blive en del af den verden. Gå ikke glip af potentiel omsætning, vi kan hjælpe dig med at få en moderne webshop hurtigst muligt.

Webshop case:
BaLaerke.dk

BaLaerke er en dansk tøj webshop, der tilbyder tøj til kvinder og piger til fornuftige priser. De sælger brands som bla. Vila og Pieces.

Vi har udviklet BaLaerkes webshop i Shopify, som har mange fordele, bla stor brugervenlighed, gode integrerede økonomisystemer, høj sikkerhed, mulighed for integration af Google analytics og et optimeret design.

Vi tilbyder også webshops, udviklet i andre systemer såsom WooCommerce eller Prestashop.

Få en Shopify Webshop hos Rapid Solutions

Med en webshop bliver du med det samme klar til at sælge dit produkt, ligemeget om du har en lokal eller international målgruppe. 

Vi er upartiske i forhold til hvilket webshop system du ønsker at bruge til din webshop, vi tilbyder webshops opsat i både Shopify, WooCommerce og PrestaShop. 

Shopify og WooCommerce er anerkendt iblandt eCommerce eksperter som værende iblandt de bedste løsninger på markedet.

woocommerce

Processen

website

Modtag ordre

Et af de vigtigste parametre er at det skal være så nemt som muligt. Med Shopify få du en moderne og brugervenlig shop folk elsker at bestille fra.

credit-card-payment

Nem betaling

Der er et hav af betalingsmuligheder som vi nok skal hjælpe dig med at sætte op. Når folk først har fundet det de vil have, så skal det være nemt at betale for det.

return-product

Send pakke

Herefter skal du bare printe et label, pakke og sende produktet afsted til kunden.

Hvorfor skal du vælge en Shopify webshop?

Der er en lang række grunde til at Shopify webshops er blevet så populære som de er, nedenfor kan du finde 9 af de mest væsentlige.

Sikkerhed

Shopify hoster selv deres sider. Det vil sige det er sikkert og du slipper for besværet der følger med selv at skulle stå for hosting.

Support

Shopify har deres eget uddannede support team. Står du og mangler support efter et endt samarbejde, så står Shopifys eget team altid til rådighed.

Moderne betalingsløsninger

Med Shopify er det nemt at integrere de moderne betalingsløsninger. På den måde sikrer du dig, at dine kunder altid har mulighed for at betale nemt og sikkert.

Mobilvenlig og responsiv

Med en Shopify Webshop er du altid sikret en mobilvenlig og responsiv Webshop, der er brugervenlig, ligemeget hvilken enhed du benytter.

Nutidigt design

Shopifys indbyggede page-builder er med til at sikre at din webshop fremstår moderne og knivskarpt.

Det fulde overblik

Shopify har et indbygget dashboard hvor du kan holde dig opdateret på alt fra antal ordre modtaget på enhver given dag til den månedlige omsætningsfremgang. 

Google analytics

Med Google analytics er det nemt at tracke dine potentielle kunder, der besøger din Webshop. På den måde er det nemmere at lave kampagner, specifikt til dine potentielle kunder.

SEO optimering

SEO er måden hvorpå du får kunder til at finde din shop. Shopify gør det nemt at tilføje keywords, beskrivelser og optimisere din side struktur. 

Hundredevis af apps

Shopify har et kæmpe bibliotek af apps eller plug-ins, der eksisterer for at gøre det nemt at finde og tilføje lige præcis de funktioner du mangle til din webshop.

Klar til at tage dit online salg til det næste niveau?