Din hjemmeside er
meget mere, end bare
en hjemmeside

I den digitale tidsalder har
vigtigheden af en
høj-kvalitets hjemmeside
aldrig været større.

Hvis hjemmesiden ikke spiller præcis som den skal, så har man ikke optimeret sine muligheder for at skaffe konverteringer.

Derfor har vi særligt fokus på at hjælpe virksomheder med at udarbejde optimerede hjemmesider, der kan udfylde netop deres behov.

Kan du genkende
nogle af disse
problemer?

…Så kan vi hjælpe dig

Vores process

Sådan overordnet set

Vi er af den overbevisning at alle gode forbindelser starter over en kop kaffe. Vi har altid tid og vi har altid kaffe.

Til sådan et kaffe møde snakker vi om de udfordringer du har og hvilken hjemmeside du gerne vil kunne se dig selv stå med når vi er færdige. Vi snakker om forskellige metoder vi kan bruge for at nå i mål og sammen finder vi den der er bedst til dine behov. Vi forventningsafstemmer med hinanden, så begge parter er fuldstændig afklaret med hvad der kan forventes af modparten.
Herefter starter vi det tunge arbejde. Sketching, designing og developing. Under udviklingsprocessen bliver du løbende opdateret undervejs. Skulle der opstå udfordringer eller skulle tidshorrisonten vi har givet bliver skubbet, så hører du om det med det samme. På den måde undgår vi trælse misforståelser og negative overraskelser.

Vi har bygget denne process op omkring en tro på at man kommer længst med fuld transparens og ærlighed overfor dem man arbejder sammen med.

Design principperne

Der er tusinde ting på en hjemmeside der skal spille sammen for at det hele kan gå op i en større enhed.

Vi ved at en kæde ikke er stærkere end dens svageste led, så derfor har vi udviklet en skarpt struktureret arbejdsmetode der sikrer os at vi udvikler din hjemmeside som en helhed, fremfor bare en masse elementer klasket sammen.

Skal vi på et
eventyr sammen?

Skal du bruge en ny hjemmeside, eller mangler din gamle hjemmeside noget kærlighed? Tøv ikke med at kontakte os, vi er altid klar på en ny opgave.