BaLaerke 

Webshop med fokus på hverdagstøj til en mangfoldig mængde kvinder.

Intro til samarbejdet:

Et tilfældigt møde igennem vores første iværksætter netværk.

Første gang vi mødte Sabina var til et lokalt iværksættermøde i Viborg. Ligesom os, havde hun meldt sig til mødet fordi hun ledte efter redskaberne der skulle hjælpe hende med at sparke hendes virksomhed ud over rampen.
Vi faldt naturligt i snak og det hurtigt gik op for os at hun havde en række problemstillinger som vi godt mente at vi kunne hjælpe hende med at udrede, bl.a ønskede hun sig at hendes Webshop skulle have højere funktionalitet og et mere moderne look.

Arbejdsprocessen:

Gnidningsfri webshop overførsel.

Den første problematik opstod da vi skulle flytte hendes daværende Webshop fra hendes daværende system og over til Shopify. Det viste sig at være en lidt større opgave end først antaget, derfor valgte vi at skrive et script til at lave produktoverførsel fra det ene system til det andet. Det skar betydeligt ned på den tid Sabina endte med at skulle bruge på manuelle overførsler.

Design-delen:

En klar vision for det æstetiske.

Da vi kom til designdelen blev det meget hurtigt klart at Sabina havde et klart mål for hvordan hendes webshop skulle ende med at se ud. Hun ønskede et moderne udseende med lyse og indbydende pastel farver. Siden skulle ligeledes have en intuitiv navigering så det ville være så nemt for kunden at finde rundt og handle på siden som muligt. Igennem processen var hun god til at komme med konstruktiv kritik og input på ting der kunne gøres smartere. 

Ikke tag det fra os, hvad siger Sabina selv?

''Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.''

Det færdige resultat:

En webshop i konstant udvikling.

Selvom vi har løst de most prominente opgaver, så er der stadig små ting der skal ordnes, opdateres eller på andre måder løbende løses. Derfor har vi nu et godt samarbejde kørende med BaLaerke.dk hvor vi yder support og hjælp med de tekniske problemer og udfordringer der nu engang måtte opstå.

Er du vores næste webshop?

Vi er altid klar på at mødes, høre om dine behov og give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Jacob H.C