Camping Eksport, Viborg

En simpel men stilren hjemmeside, til folk der vil sælge deres campingvogne.

Intro til samarbejdet:

Vi kendte en som kendte en…

Vi havde allerede i forvejen lavet Webshoppen BaLaerke til Sabina. Hun kendte så Thomas som også manglede hjælp, til at skabe et ansigt udadtil. Han havde brug for en simpel side hvorpå folk kunne sende info ind om deres campingvogne.

Farvepaletten:

Vi har taget den klassiske sort og hvid farvekombination, for at skabe et stilrent design. Siden skulle være simpel, så derfor valgte vi også simple farver. På den måde er vi sikret at alle kan være med, da der ikke forgår alt for meget på siden.

#000000

#FFFFFF

Arbejdsprocessen:

Frie rammer til vores process.

Vi havde først aftalt med Camping Eksport at vi ville lave en design sketch til deres side, så de kunne se hvad de ville få inden vi gik i gang. De havde fuld tillid til os, og bad os om at lave en flot, men simpel side, som alle ville kunne navigere på.

Design:

Det klassiske design.

Efter vi fik kravspecifikationerne på plads gik vi i gang med at udvikle. Processen var simpel og ligetil, Camping Eksport var rigtig gode til at komme med feedback og tekstforfatning undervejs, så det hele kørte som smurt. Der gik ikke længe før vi havde det første udkast at vise frem, og ikke længe derefter sad vi med det færdige resultat foran os. 

Det færdige resultat:

Glade Campingvognsforhandlere.

Da vi var færdige med vores design proces, satte vi os med Camping Eksport, for at sikre os at alt var som de ønskede. De var tilfredse med det stilrene design, funktionaliteten og det klassiske farvevalg.

Er du vores næste hjemmeside?

Vi er altid klar på at mødes, høre om dine behov og give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Jacob H.C