Butik Fjord, Hjarbæk

Hurtig udvikling af en webshop med diverse livsstilsprodukter

Hvordan det startede

”En ting fører til det næste”

Vi lærte først Anita, der er indehaveren af Butik Fjord, at kende igennem et iværksætterforløb vi havde været igennem sammen.

Hun driver til dagligt livsstilsbutikken ‘Butik Fjord’ i Hjarbæk. Hjarbæk er en skøn lille havneby, hvor du kan sætte tempoet ned og nyde naturen.

kunder kommer og hygger i butikken og for at lade sig inspirere eller bare for at få en lille hyggesnak.

Kravspecifikationerne:

”En ting fører til det næste”

Hammel Biavlerforening havde selv en masse gode forslag og ideer de gerne ville have implementeret på deres side for at gøre browsing oplevelsen så nem og intuitiv som muligt. Vi kunne hurtigt lure hvad deres behov var og så supplere med ideer af vores egne, som vi tidligere havde haft god erfaring med fra tidligere kunder. 

Samtidig havde foreningen en kæmpe samling af blogindlæg og et arkiv med dokumentation fra generalforsamlinger der gik helt tilbage til 1998. Det var vigtigt for foreningen at vi bibeholdte essensen af de her gamle skatte, men samtidig fandt en måde hvorpå de stadig nemt kunne tilgås af foreningens medlemmer.

Sidst men ikke mindst ønskede de en medlemsliste, hvor de selv kunne oprette og redigere de forskellige medlemmer af foreningens informationer. Dette resulterede i at vi også skulle oprette et Log ind system på siden, da folk udefra ikke skulle have adgang til at se medlemslisten.

Design:

”Honning associationer”

Vi fik hurtigt en generel ide om hvad vi skulle arbejde os hen imod, så der gik ikke længe før vi havde skitseret de første par udkast.

Vi legede med ideen om at inkorporere bi farver i form at forskellige nuancer af gul samt sort i designet. Vi vidste helt fra starten af at header menuen skulle optimeres til at være overskuelig at navigere og se på. Da der var en stor mængde forskellige sider som skulle fremvises i headeren, valgte vi at gå med en dobbelt header for at gøre det så overskueligt som muligt. Hertil kategoriserede vi alle siderne og opdelte dem i forskellige menuer. Nogle sider blev gemt bag knapper og dropdowns, imens de mest vigtige blev smidt på den nedre bar lige ved siden af foreningens logo.

Første design udkast:

Arbejdsprocessen:

”Lidt nye opgaver”

Selvfølgelig startede vi ud med at backuppe alting. Som tidligere beskrevet var der filer der gik tilbage til 90’erne, dem havde vi ikke i sinde at miste.

Herefter gik arbejdet egentligt mere eller mindre som smurt. Vi fik hurtigt designet en template side som alle blogindlæggene blev smidt ind under. Hertil oprettede vi også et kategori system så foreningen fremadrettet kunne kategorisere blogindlæg som fx ”aktuel” og de så ville forblive i toppen af blog siden. 

Den største opgave på siden var at implementere et login system der interagerede med medlemslisten, samtidig med at medlemslisten kun måtte være synlig for foreningsmedlemmer der var logget ind. 

Det færdige resultat:

En tilfreds forening

Efter 3 møder og et par uger var vi klar til at levere det færdige resultat. Vi smed siden op live og løbende fik vi rettet de sidste ting til efter foreningens ønsker.

Vi er også klar på at hjælpe dig

Vi er altid parat på at mødes, høre om dine behov og give et uforpligtende tilbud på din opgave.