Amsterdam Salon, Viborg

En simple og moderne hjemmeside i sort & hvid, bygget fra bunden.

Intro til samarbejdet:

Viborgs bedste frisør.

Igennem længere tid har vi alle sammen brugt Ali som vores personlige frisør, derfor var det et oplagt at prøve at få et samarbejde imellem hans frisørsalon og vores webbureau stablet på benene. Tidligere havde Ali udelukkende en facebookside som hans eneste online tilstedeværelse, alle hans frisørtider blev aftalt mundtligt og nedskrevet med blyant i en papirkalender. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Farvepaletten:

Vi gik efter et simpelt retro look med en stilren sort og hvid farvekombination

#000000

#FFFFFF

Arbejdsprocessen:

Frie tøjler til at gøre hvad der skulle til.

Ali havde igennem hele vores samarbejde fuld tillid til at vi kunne levere et tilfredsstillende resultat. Han havde et minimum af krav, bl.a skulle man på siden kunne bestille tid, kontakte ham og se hans priser. Med de krav in mente, begyndte vi at udvikle designkoncepter og brainstorme idéer. 

Design:

Det simple retro udseende.

Vi fik hurtigt en generel ide om hvad vi skulle arbejde os hen imod, så vi påbegyndte en process hvori vi helt konkret skitserede specifikke idéer. Først og fremmest ville vi udnytte ikoner for at gøre det nemt og gennemskueligt for kunderne, at visualisere alle de services Ali tilbyder hos Amsterdam Salon. Dernæst havde vi en ide om at det kunne være sjovt at digitalisere pris- og menukort, så vi udarbejdede ”bokse” hvori kunderne hurtigt kan danne sig et overblik over hvad de kan få, til hvilke priser og hvornår det kan lade sig gøre.

Det færdige resultat:

En tilfreds frisør.

Inden vi var klar til at overdrage det færdige produkt til Ali, satte vi os ned med ham og hørte hans ærlige tanker. Hertil foretog vi os nogle mindre kvalitets ændringer, rettede åbningstider og priser til, så alt på siden var en reel afspejling af virkeligheden. En time efter Ali var tilfreds, var siden online. I dag sparer han store mængder tid hver eneste dag på at folk bestiller tid igennem det online bookingsystem på hans hjemmeside, fremfor over telefonen.

Er du vores næste hjemmeside?

Vi er altid klar på at mødes, høre om dine behov og give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Jacob H.C