Velkommen til:

Syddansk universitets studenterråd

Vi er hjertet af det studerende liv på Syddansk Universitet! Med en passion for at skabe uforglemmelige oplevelser, styrke trivslen og fremme faglighed er Syddanske Studerende dedikeret til at gøre din studietid uforglemmelig.

Velkommen til SDS

Hvem er vi?

Syddanske Studerende er dit studenterråd på Syddansk Universitet!
Vi repræsenterer alle studerende på SDU, og varetager jeres interesser lokalt såvel som nationalt for at styrke studiemiljøet gennem faglige, sociale og studenterpolitiske aktiviteter.

Se hvad vi laver

Semester startsfesten

En af Danmarks største fester, arrangeret af studerende for studerende. 2 dage med musik direkte i SDUs baghave!

Institutdysten

Institutdysten er et stort socialt arrangement for alle studerende på Syddansk Universitet. Institutdysten bliver hvert år afholdt på ’De Studerendes Dag’ – en dag hvor kalenderen er ryddet for undervisning til fordel for en idræts- og festdag.

Trivselsugen

Trivselsugen er et initiativ på SDU for at styrke trivslen for os studerende. Trivselsugen afholdes hvert år i uge 11, hvor der løbende bliver afholdt en masse aktiviter, både formelle og uformelle, oplæg, shows, turneringer, debat oplæg, samtale caféer, panel diskussioner, sociale sammenkomster og meget meget mere.

Student fair

Student Fair er studiestartsmessen der giver muligheden for at lære SDU og Odense endnu bedre at kende. Er man ny studerende på SDU eller har man måske bare lyst til at høre om hvilke nye spændende muligheder Odense og SDU byder på, så er det et perfekte sted at være med til!

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Du kan melde dig ind som aktivt medlem i Syddanske Studerende. Som aktiv medlem får du en masse fordele som f.eks. adgang til vores lokaler, og invitationer til diverse fede arrangementer, samt nyhedsbrever og invitationer til at være frivillig til vores fede arrangementer!


Læs mere her

Hvis du vil vide mere om kommende arrangementer, kan du tjekke Facebook eller Instagram, hvor vi jævnligt poster om de forskellige ting, vi arrangerer.

Alle indskrevne studerende på Syddansk Universitet er automatisk medlemmer af SDS – så du er allerede en del af fællesskabet!

Vores mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Non blandit massa enim nec. 

Følg os på Instagram

På vores Instagram kan du følge med i vores arrangementer og aktiviteter, mens du er på farten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev